Din hudsykdom - vårt fokus!

PEF Norge

Vil du lære mer om psoriasisartritt?

I høst har Psoriasis- og eksemforbundet gleden av å invitere deg til psoriasisartrittskole i Tromsø, Trondheim og Tønsberg.

Vil du lære mer om psoriasisartritt, trenger du mer informasjon og kunnskap, eller ønsker du bare å treffe andre med psoriasisartritt (PsA)?

Vi inviterer deg til PsA-skole i oktober og november. Det blir forelesninger med dyktige innledere, mye nyttig informasjon og mulighet til å dele personlige erfaringer.

Du vil få vite mer om:

  • Kjennetegn ved PsA
  • Diagnostisering
  • Mestring
  • Ernæring
  • Fysisk aktivitet
  • Psykisk helse

Tromsø

Kurshelgen arrangeres 27.-28. oktober på Scandic Ishavshotell i Tromsø, og er åpent for medlemmer fra Nordland, Troms og Finnmark.

Last ned invitasjon og program

Her kan du melde deg på

Trondheim

Kurshelgen arrangeres 3.-4.november på Quality Hotel Augustin og er åpent for medlemmer fra Trøndelag/Møre og Romsdal og Hedmark.

Last ned invitasjon og program

Her kan du melde deg på

Tønsberg

Kurshelgen arrangeres 10. 11.november på Qyality Hotell Tønsberg og er åpent for medlemmer fra Aust-Agder/Vest-Agder/Telemark/Vestfold/Buskerud og Oppland.

Last ned invitasjon og program

Her kan du melde deg på

Om psoriasisartrittskolen

Med psoriasisartrittskolen ønsker Psoriasis- og eksemforbundet å gi deg mulighet til å møte dyktige fagfolk på din – slik at du får god kvalitetssikret kunnskap.

Praktisk

Det er ingen egenandel, og du får lunsj og middag lørdag, samt overnatting i enkeltrom, frokost og lunsj søndag. Du betaler selv reiseutgifter. Du får forelesninger av dyktige fagfolk og muligheten til å treffe andre med samme diagnose.

Fokus er erfaringsutveksling og sosialt samvær.

Hvert kurs har plass til 20 deltakere.

Fullt program og påmeldingsskjema legges ut på Hudportalen.no/psoriasisartrittskole
Det går også an å kontakte Psoriasis- og eksemforbundet.

Psoriasisartrittskolene arrangeres av Psoriasis- og eksemforbundet i samarbeid med Novartis. NO1808875352

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pefnorge.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Instagram