Din hudsykdom - vårt fokus!

PEF Norge

Vil du lære mer om psoriasisartritt?

I høst har Psoriasis- og eksemforbundet gleden av å invitere deg til psoriasisartrittskole i Tromsø, Trondheim og Tønsberg.

Vil du lære mer om psoriasisartritt, trenger du mer informasjon og kunnskap, eller ønsker du bare å treffe andre med psoriasisartritt (PsA)?

Vi inviterer deg til PsA-skole i oktober og november. Det blir forelesninger med dyktige innledere, mye nyttig informasjon og mulighet til å dele personlige erfaringer.

Du vil få vite mer om:

  • Kjennetegn ved PsA
  • Diagnostisering
  • Mestring
  • Ernæring
  • Fysisk aktivitet
  • Psykisk helse

Tromsø

Kurshelgen arrangeres 27.-28. oktober på Scandic Ishavshotell i Tromsø, og er åpent for medlemmer fra Nordland, Troms og Finnmark.

Last ned invitasjon og program

Her kan du melde deg på

Trondheim

Kurshelgen arrangeres 3.-4.november på Quality Hotel Augustin og er åpent for medlemmer fra Trøndelag/Møre og Romsdal og Hedmark.

Her kan du melde deg på

Tønsberg

Kurshelgen arrangeres 10. 11.november på Qyality Hotell Tønsberg og er åpent for medlemmer fra Aust-Agder/Vest-Agder/Telemark/Vestfold/Buskerud og Oppland.

Her kan du melde deg på

Om psoriasisartrittskolen

Med psoriasisartrittskolen ønsker Psoriasis- og eksemforbundet å gi deg mulighet til å møte dyktige fagfolk på din – slik at du får god kvalitetssikret kunnskap.

Praktisk

Det er ingen egenandel, og du får lunsj og middag lørdag, samt overnatting i enkeltrom, frokost og lunsj søndag. Du betaler selv reiseutgifter. Du får forelesninger av dyktige fagfolk og muligheten til å treffe andre med samme diagnose.

Fokus er erfaringsutveksling og sosialt samvær.

Hvert kurs har plass til 20 deltakere.

Fullt program og påmeldingsskjema legges ut på Hudportalen.no/psoriasisartrittskole
Det går også an å kontakte Psoriasis- og eksemforbundet.

Psoriasisartrittskolene arrangeres av Psoriasis- og eksemforbundet i samarbeid med Novartis. NO1808875352

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pefnorge.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Instagram