Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Bli med til Hunderfossen

fredag 17. januar 2020

Arrangementet er allerede fulltegnet. Ta kontakt med Maren for venteliste. Du er inviterer til eventyrlig moro i Hunderfossen eventyrpark 19. - 21. juni. Hunderfossen er en fornøyelsespark med aktiviteter for store og små. Parken byr på mye moro. Den har karuseller, berg og dalbaner, klatretårn og lekeområder for de minste.

Gangavstand fra tog og park

Vi har booket overnatting på Hunderfossen Hotel og Resort i gangavstand til parken og rett ved togstasjonen Hunderfossen stasjon. Dette gir fleksibilitet for de minste eller hvis man trenger en pause i løpet av dagen.

Sosialt samvær

Selv om vi skal være i en fornøyelsespark, vil PEF-ung ha litt opplegg som sikrer at vi blir bedre kjent med hverandre og at alle tar del i vårt eventyrlige fellesskap. Deltakelse er gratis for medlemmer, og alle under 13 år må ha med verge. Har du lyst til å ta med en venn, koster det 500 kroner. I år må dere selv komme dere til parken, og vi i PEF-ung vil trolig komme med toget. Håper dere vil tilbringe helgen sammen med oss!

Påmeldingsfrist er 15. mars og gjøres her; påmeldingsskjema! Påmelding er bindene, og skjema lukkes når arrangementet er fulltegnet.

Vogner i Slott av Geir OlsenFoto: Geir Olsen (Hunderfossen)

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram