Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Hacienda Film søker deltaker til ny nett-TV-serie

fredag 22. september 2017

Vil du bli med å lage nett-TV serie om hvordan å leve med hudsykdommer?

Bilde: Hacienda Film søker deltaker til ny nett-TV-serie

Under huden er en nett-TV-serie om hvordan personer lever med hudsykdommene psoriasis, iktyose, vitiligo og hidradenitis suppurativa (HS). Serien handler om problemene, utfordringene og alle de rare situasjonene som oppstår, men vil alltid fokusere på løsningene. Sterke og reflekterte personer skal bære fortellingen slik at det kan bli en feelgood-serie om et alvorlig problem. Personene lar ikke sykdommen definere dem. Alle er mer enn sin sykdom.

Filmserie på 4 x 10 minutter + teasere, trailere og promoer.

Distribusjon på AftenpostenTV.

I den anledning søker vi en person som:

  • er synlig rammet av psoriasis, atopisk eksem eller HS
  • er i alderen 15-35 år
  • bor (helst) i nærheten av Oslo (+/- 1 time)

 

Vi ser etter en sosial og utadvendt person som føler seg komfortabel med å bli filmet og snakke om sykdommen. Vi vil filme deg både hjemme og i forskjellige sosiale sammenhenger (skole, jobb, på fest, på reise, etc.). Serien er først og fremst dokumentarisk, men vi kommer til å iscenesette små typiske handlinger våre hovedpersoner har vært utsatt for, som en måte å visualisere deres personlige historie.

Hvis du er interessert, ta kontakt med prosjektleder Henriette Bøe Nilsen henriette@hacienda.no, så snart som mulig. 

Kort om Hacienda Film AS

Hacienda Film AS er et prisvinnende produksjonsselskap og står bak det som kanskje er den største suksessen i norsk nett-TV; Sweatshop. Serien er en reality-serie om den globale tekstilbransjen. Begge sesongene ble vist på AftenpostenTV og første sesong har til nå hatt mer enn 10 millioner visninger.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram