Kontakt Sanna

Sanna Grydeland

Sanna jobber som prosjektleder for en rekke prosjekter i Psoriasis- og eksemforbundet, blant annet prosjektene Artritt-trimmen og Trim der du er. Hun har en mastergrad i idrettsmedisin fra Norges idrettshøgskole i Oslo, og hun brukes derfor mye som instruktør og trener i forbundet.

Sanna er spesielt interessert hvordan trening og aktivitet kan forbedre den fysiske- og psykiske helsen. Ifølge henne er det så lite som skal til før en kjenner en merkbar endring. Dessuten mener hun at det er viktig at treningen er tilpasset den enkeltes hverdag, hvor hver dag og hver uke er forskjellige. Det å følge en fast, streng plan er ikke for alle, mener hun. Sanna kan hjelpe deg med å konkretisere dine mål, gi enkle og praktiske treningstips eller motivere deg til å endre dine vaner.

Ta kontakt med Sanna hvis du lurer på noe om fysisk aktivitet, trening og bevegelse. Hvis du lurer på hvorfor og hvordan du bør trene, trenger tips og motivasjon eller kanskje bare trenger å lufte dine tanker, er Sanna personen å kontakte.

Sanna vil besvare dine spørsmål enten på epost eller telefon innen to hverdager.

Epost: raadgivning@pefnorge.no
Telefon: 482 53 970