Ny kampanje: #IkkeHer

12.10.2017

Med kampanjen #IkkeHer ønsker vi å løfte frem sosiale og psykologiske implikasjoner for de som er hardt rammet av psoriasis. I de neste ukene kan du møte flere av dem.

Bilde: Ny kampanje: #IkkeHer

#IkkeHer er en kampanje fra Novartis for de som gjemmer seg bort, som vegrer seg for å gå på stranda om sommeren, som synes det er ubehagelig å være tett på andre mennesker eller som opplever at det kan være vanskelig å gå på fest, eller på jobb. Kampanjen skal bidra til at flere skal lære og forstå at psoriasis kan ha sosiale og psykologiske sider.

I løpet av de neste ukene kommer vi i Psoriasis- og eksemforbundet til å dele artikler, nyheter og bilder som vi merker med #IkkeHer. Følg med på nettsidene og på Facebooksiden vår. Sammen med høstens utgave av Hud & Helse får du også Magasinet HUD, som er en del av kampanjen. Her kan du lese om flere personer som forteller sin historie om å leve med psoriasis.

En av dem er Malin Angeltveit (23). Hun vet alt om hvordan stygge blikk og kommentarer bryter ned selvfølelsen, men hun vet også alt om hvordan det er å reise seg.

 

NO1709703560

 

Tilbake