Ny tildeling

20.06.2024

I dag kom nok en tildeling fra Stiftelsen Dam. I denne runden kunne vi endelig heve hendene høyt og juble for to innvilgede prosjekt.

Bilde: Ny tildeling

Vi har fått innvilget støtte fra Stiftelsen Dam for to viktige tiltak, et turné-tilbud og digitalt mestringskurs for personer med huddiagnosen hidradenitis suppurativa (HS).

Ny turné

Tidligere har vi fått innvilget midler fra Stiftelsen Dam til et turné-tiltak, hvor lokal- og fylkeslag kan bestille besøk fra rådgiverne i Psoriasis- og eksemforbundet. Det har vært og er en suksess. Rådgiverne har delt kunnskap til medlemmer over det ganske land.

Men, det er ikke alle lokallag som har benyttet seg av dette tilbudet. I den nye tildelingen har vi fått innvilget midler til et nytt turné-tilbud, der administrasjonen vil bistå lokallagene i enda større grad og hjelpe til med arrangementet fra a til å.

Tiltak for de som lever med HS

I dag fikk vi innvilget prosjektet «Hjelp, jeg har fått HS» vil vi tilby et digitalt mestringskurs over tre kvelder for personer med hudsykdommen hidradenitis suppurativa (HS). I tillegg til å tilby innlegg gjennom den digitale plattformen Zoom, vil vi legge til rette for erfaringsutveksling og samhandling.

Målet med prosjektet er å gi HS-pasienter verktøy for å leve et bedre liv med sykdommen sin.

Nok en gang sier vi takk til Stiftelsen Dam for at dere gjør viktige tiltak mulig.

Tilbake