Prosjekter til å løfte oss til nye høyder

07.06.2021

Atter en gang har vi gleden av å informere om at vi skal sette i gang med to nye tiltak. I slutten av mai fikk vi innvilget to nye og spennende prosjekt fra Stiftelsen DAMs stimuleringsmidler.

Bilde: Prosjekter til å løfte oss til nye høyder

Likepersonstiltak

Vi har fått penger til å synliggjøre likepersonstjenesten vår gjennom å oppdatere og restrukturere hjemmesiden, lage film om tjenesten og ved å gjøre tjenesten lettere tilgjengelig. Vi håper på å nå nye folk gjennom bedre og mer målrettet informasjon om tjenesten ut til bruker.

Natt i skogen over det ganske land

Det andre prosjektet vi skal sette i gang heter "PEF til nye høyder". I dette prosjektet vil Psoriasis- og eksemforbndet (PEF) sentralt utvikle et konsept for overnatting i hengekøyer over det ganske land.

Vi kjøper inn nødvendig utstyr, lager noen digg oppskrifter på turmat og sender utstyret til dere! Dere inviterer medlemmer, handler mat og gjennomfører tiltaket lokalt, før dere sender utstyret tilbake til oss.

Ønsker dere bistand på tiltaket er Thea Kristine Lande, vårt nyeste tilskudd i staben, riktig kvinne å kontakte. Vi gleder oss til å se bilder fra eventyrene deres!   

Tilbake