Verdens psoriasisdag 2022

27.10.2022

Årets verdensdag for psoriasis markeres rundt omkring i landet av våre fylkes- og lokallag.

Bilde: Verdens psoriasisdag 2022

Her er en oversikt over noen av arrangementene rundt omkring i landet på Verdens psoriasisdag 29. oktober 2022.

PEF Finnmark

Lørdag 29. oktober treffer du fylkeslaget PEF Finnmark på AMFI Alta for markering av Verdens psoriasisdag. Fylkeslaget ønsker velkommen til for en prat.
 
 

PEF Telemark

Psoriasis- og eksemforbundet i Telemark markerer verdensdagen med stand kl. 11.00-15.00 på Vitus apotek ved butikken Extra i Jernbanegt. 3 i Porsgrunn.   

Les mer her

PEF Agder

Psoriasis- og eksemforbundet i Agder kan treffes på Oddensenteret i Grimstad mellom kl. 11.00 og 16.00. Fylkeslaget informerer om behandling av psoriasis og deler ut prøver på kremer.

Les mer her

PEF Møre og Romsdal

Fylkeslaget i Møre og Romsdal arrangerer medlemstur til Savalen Fjellhotell på Tynset for å markere Verdens psoriasisdag. De reiser fredag på morgenen med Turistbussen og plukker opp medlemmer langs veien. De kommer hjem igjen på søndagen.

Fylkeslaget slår to ting sammen, jubileumsfeiringen og markeringen av Verdens psoriasisdag på lørdag. Det blir informasjonsmøte som fylkesleder Stig Marius B. Åsgård står for, og det blir stand på hotellet.

Les mer her

PEF Romsdal

Lokallaget PEF Romsdal står på stand på Molde Storsenter lørdag 29. oktober.

PEF Midt-Troms

PEF Midt- Troms har invitert medlemmene sine på pizzatreff på restauranten Lille Milano på Finnsnes kl. 16.00 på lørdag 29. oktober.  

Forbundet sentralt

Psoriasis- og eksemforbundet sentralt inviterer til lansering av en bok der flere medlemmer forteller hvordan det er å leve med sin huddiagnose eller psoriasisartritt under en pandemi. Boklanseringen er på Litteraturhuset i Oslo kl. 19.00.

Les mer her

 

Tilbake