Vi fyller 60 år i frivillighetens tegn

07.10.2021

9. april 2022 fyller Psoriasis- og eksemforbundet 60 år. Neste år er også Frivillighetens år. Vi håper dere vil være med å markere vårt jubileum i frivillighetens tegn med lokale-, regionale- og sentrale tiltak i løpet av året.

Bilde: Vi fyller 60 år i frivillighetens tegn

Støtteordning

I anledning Frivillighetens år utlyser Frivillighet Norge midler til lokale «VÅR-DAG arrangement». Dere kan få inntil 25.000 kroner til å markere PEFs, vår, dag. Men vær rask. Søknadsfristen er allerede 17. oktober. For å søke midler må man samarbeide med en annen aktør. Vi har bedt om en tydeliggjøring i kravet, og å samarbeide med andre lokallag i PEF er ikke tilstrekkelig. MEN, sitat Frivillighet Norge: «Det ikke er krav at samarbeidspartnere skal være med å styre eller delta svært aktivt i arrangementet. Hvis en skole eller et bibliotek f.eks. stiller lokaler til disposisjon for arrangementet, og bidrar til markedsføring av arrangementet på oppslagstavler osv., er det tilstrekkelig i massevis.»

Prøv noe nytt!

Vi håper dere vil dra i gang mange gøye lokale tiltak i tidsrommet rundt lørdag 9. april. Kanskje noen vil benytte anledningen til å prøve ut nye tiltak som å invitere på tur med hengekøyer eller spillkveld. Det er mange muligheter, og vi vil benytte anledningen til å minne om at rådgiver Thea K. Lande kan kontaktes for forslag til ulike aktiviteter og eventuelt bistand.

Les mer om ordningen her.
Veiledning til VÅR DAG-støtte finner du her.
Søknadskjema finner du her.

 

Tilbake