PEF Akershus på tradisjonell busstur

01.09.2013

Den årlige buss- og båtturen med avreise innen Akershus grenser til Sandefjord og Strømstad ble gjennomført lørdag 24 august i strålende vær.

Bilde: PEF Akershus på tradisjonell busstur

Sol, knall blå himmel, og tilnærmet vindstille bidro til at 20 medlemmer, inkludert følge, hadde en strålende dag. Bussjåfør Hans bidro også til en behagelig tur. Kafferast med kaffe, boller og mineralvann gjorde godt for leggene. På båten spiste de fleste seg god og mette, og enkelte av oss vel så det!

Handling i Color Lines skattefri avdeling ble ikke glemt, og MAXI mat på Nordby kjøpesenter fikk også en slant fra augustlønna, og vi fikk enda mer å bære på. God stemning er det tradisjon for, likeså loddsalget, og trekning av gevinster på turen hjemover.

Takk til dere som bidro med tilstedeværelse denne lørdagen. Det var verdifullt for oss fra styret som arrangerte turen. Dere som leser dette og har litt dårlig samvittighet for ikke å ha deltatt, ja dere bør alle tenke en gang til neste år. Med så liten deltakelse (20 av i overkant av 700 medlemmer) er dette et saftig underskuddsarrangement for oss. Blir det færre nå må vi vurdere turens eksistens, evt arrangere noe annet.

Fortsettelse følger neste sesong!

Tilbake