Rådgivningstjenesten

På vår rådgivningstjeneste får du snakke med en av våre helsefaglige rådgivere.

Trenger du noen å snakke med om din hudsykdom? Eller om din psoriasisartritt?

Da kan du kontakte Psoriasis- og eksemforbundets rådgivningstjeneste, og da får du snakke med en av våre helsefaglige rådgivere.

Rådgivertjenesten betjenes av Astrid Blikstad (t.v. i bildet til høyre), seniorrådgiver helsefag og Thea Kristine Lande, rådgiver organisasjon og helsefag.

De kan være samtalepartnere om din diagnose, eller du kan snakke temaer som livstil, kosthold eller andre ting du lurer på. Rådgiverne svarer på spørsmål som gjelder hudsykdommene psoriasis, atopisk eksem, hidradenitis suppurativa (HS), kronisk urtikaria eller andre hudsykdommer. Du kan også snakke om leddsykdommen psoriasisartritt.

Åpningstider:

Mandag og tirsdag: kl. 10.00-12.00 og 13.00-14.00
Onsdag: kl. 18.30-20.30

Tjenesten er en fortrolig og taushetsbelagt samtale mellom deg og rådgiver. Denne rådgivningstjenesten er ikke, og kan ikke være, en erstatning for legebesøk.

Tjenesten er åpen for alle.

Ta kontakt på telefon 477 89 164 eller på epost raadgivning[at]pefnorge.no
(NB! Vær forsiktig med å sende sensitiv informasjon på epost.)

Du kan også chatte med våre rådgivere i åpningstiden ved å klikke på snakkeboblen nede i hjørnet på nettsiden.

Utvidet samtaletilbud til medlemmer

Til medlemmer av PEF tilbyr vi et utvidet samtaletilbud med fire samtaler med en av våre rådgivere på 30 minutter over en periode på fire uker.

Ønsker du for eksempel hjelp til å mestre det å leve med en kronisk diagnose, hjelp til å akseptere en ny diagnose, hjelp til å navigere i jungelen av rettigheter eller støtte til å komme i gang med en livstilsendring? Da kan du ta kontakt med PEFs rådgivningstjeneste via skjemaet under.

(NB! All informasjon behandles konfidensielt, og slettes etter tjenesten er gjennomført og levert)Dersom du ikke er medlem, samtykker du ved innsending å bli kontaktet for medlemsskap.