Pepperkakebaking

Hva med å invitere til en hyggelig førjulskveld med baking av pepperkaker?

Her er alt teksten

I fjor fikk vi laget våre egne pepperkakeformer som likner på figuren i logoen vår. Grunnet koronapandemien og dermed store forsinkelser med leveransen av pepperkakeformene, var det få som rakk å gjennomføre noe i fjor. Vi gleder oss derfor til jula i år og til å se deres bilder av pepperkakebaking!

Vi håper at pepperkakene som er laget med vårt design vil skape oppmerksomhet og nysgjerrighet blant de som mottar pepperkakene – og at det kan bidra til økt kunnskap og forståelse om hvordan det er å leve med en kronisk hudsykdom eller psoriasisartritt. Ikke minst ønsker vi at så mange som mulig av dere skal få en hyggelig kveld sammen med hverandre. Vi sender ut pepperkakeformer fra kontoret i Oslo til de som ønsker å gjennomføre en slik dag eller kveld med baking. Det er mulig å søke midler fra DAM ekspress til gjennomføring av et slikt arrangement.  

Prosjektet med å lage pepperkakeformer er støttet av Det internasjonale psoriasisforbundet (IFPA), men vi ønsker selvfølgelig alle våre medlemmer uavhengig av diagnose hjertelig velkommen til å være med på pepperkakebaking. Det internasjonale psoriasisforbundet (IFPA) er en frivillig paraplyorganisasjon for nasjonale psoriasisorganisasjoner verden over.

Tilbake til oversikt

Kontaktperson:

Thea Kristine Lande

Rådgiver organisasjon og helsefag

45204801 thea.lande[at]pefnorge.no