15 % medlemsrabatt på Philips BlueControl

15.12.2016

Det nye lysbehandlingsapparatet Philips BlueControl er fra 15. desember tilgjengelig i fordelsprogrammet til Psoriasis- og eksemforbundet og Komplett Apotek.

Bilde: 15 % medlemsrabatt på Philips BlueControl

For medlemmer i Psoriasis- og eksemforbundet betyr det at det gis 15 % rabatt ved bestilling av produktet på www.komplettapotek.no/pef. Der finner du Philips BlueControl ved å søke på «BlueControl» i søkefeltet.

Philips BlueControl er verdens første bærbare fototerapi for mild til moderat plakkpsoriasis. Behandlingen med blått LED-lys gir brukeren de klinisk beviste fordelene ved blått LED-lys, uten å forstyrre brukeren i daglige rutiner.

- Vi er veldig glade for at vi har fått til dette unike samarbeide med Philips, sier direktør hos Komplett Apotek Geir Eide.

- Vi er det eneste apoteket i Norge som tilbyr denne verdensnyheten når det gjelder hjemmebehandling av mild til moderat grad av plakkpsoriasis. Nå som vi har fått Philips BlueControl i assortimentet, er vi stolte av å kunne si at vi har et komplett tilbud av behandlingmuligheter for denne store psoriasisgruppen, sier Eide entusiastisk.

Philips BlueControl er den første lysbehandlingen til psoriasis som du kan bære på deg. Som følge av det nyskapende designet på den lille batteridrevne enheten, er det opp til deg når og hvor du vil behandles. Du kan for eksempel utføre behandligen med blått LED-lys hjemme mens du gjør dine vanlige gjøremål. Det vil si at du kan fortsette med å lage mat, jobbe på computeren eller se på fjernsyn mens behandlingen pågår. Blått lys er fritt for ultrafiolette (UV) stråler og er ikke skadelig for huden (1).

Blått lys kontrollerer prosessene som forårsaker plakkpsoriasis

Blått lys forbedrer psoriasissymptomene ved å stimulere de naturlige prosessene i huden. Det hjelper huden å fornye seg på vanlig måte, ved å bremse den økte produksjonen av hudceller som er forbundet med plakkpsoriasis (2). Med sine betennelsesdempende egenskaper, styrer blått lys den uregulerte betennelsen og lindrer symptomene (3).

Praktisk behandling med bærbar Philips BlueControl

Med festestroppen i tekstil, fester du enkelt Philips BlueControl til kroppen din. Du kan justere stroppen slik at enheten er behagelig  å bruke under behandlingen. Apparatet skrur seg automatisk av etter 30 minutters behandling av hver flekk, slik at du ikke trenger å ta tiden selv.

- Vi ser Komplett Apotek som en meget viktig samarbeidspartner siden de har høy kvalitet i alle ledd, og ikke minst kundene i fokus. Hos Komplett Apotek får du alltid grundige svar fra farmasøyter, som har mange års erfaring med psoriasisbehandling. Vi er også veldig glade for å kunne tilby PEF sine medlemmer en eksklusiv 15 % rabatt på Philips BlueControl via Komplett Apotek. Vi har en 90 dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake innen 90 dager etter kjøpsdatoen, sier markedsføringsansvarlig i Norden, Therese Wilhelmsen.

Om Komplett Apotek

Komplett Apotek har ambisjoner om å bli Norges største nettapotek. Komplett Apotek har apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk, og holder til i Sandefjord. Komplett Apotek er en del av Komplett Group – Nordens største netthandelsaktør med 17 nettbutikker.

Psoriasis- og eksemforbundet inngikk en samarbeidsavtale med Komplett Apotek høsten 2016 . Avtalen gir medlemmer rabatt på et bredt sortiment av produkter til pleie av hudsykdommer. Du kan registere deg i avtalen ved å gå til www.komplettapotek.no/pef.

Om Philips Light & Health

Philips Light & Health er en avdeling innen Philips som har som formål å utvikle produkter som bringer lys og helse sammen. Avdelingen er en del av Royal Philips som har hovedkontoret sitt i Amsterdam i Holland.

Denne artikkelen anses som sponset innhold, og er utviklet i samarbeid med Philips Light & Health.

Referanser:

1. Awakowicz P et al. Biological Stimulation of the Human Skin Applying Health-Promoting Light and Plasma Sources. Contributions to Plasma Physics. 2009; 49(9): 641–647.

2 Liebmann J, Born M, Kolb-Bachofen MV. Blue-Light Irradiation Regulates Proliferation and Differentiation in Human Skin Cells. Journal of Investigative Dermatology. 2010; 130: 259–269.

3. Fischer M et al. Blue light irradiation suppresses dendritic cells activation in vitro. Experimental Dermatology. 2013; 22: 554–563.

Tilbake