Hilsen fra generalsekretæren

18.05.2020

"Min viktigste oppgave fremover nå er å bidra til at PEF er aktuell og synlig!" Dette skriver Mari Øvergaard, vår nye generalsekretær i sin hilsen til medlemmene i Psoriasis- og eksemforbundet og PEF-ung.

Bilde: Hilsen fra generalsekretæren

Hei!

Mitt navn er Mari Øvergaard, og jeg startet i jobben som generalsekretær i Psoriasis- og eksemforbundet og PEF-ung 4. mai i år.

Jeg har lang fartstid fra helsesektor og frivillige pasientorganisasjoner, og synes det er stor stas å nå være en del av PEF-gjengen. Jeg er opptatt av å bli godt kjent med menneskene og kulturen som utgjør PEF og PEF-ung. Vi må bygge videre på alt det gode arbeidet som er gjort i organisasjonene.

Det er utfordrende tider for oss alle sammen, og det er stadig nye råd og anbefalinger å forholde seg til. Mange opplever kanskje at tilgangen til viktige behandlingstilbud som lysbehandling og fysioterapi er redusert, andre opplever utfordringer med tørr, sår hud og eksem på hendene på grunn av hyppig håndvask. For andre igjen så er restriksjoner på sosialt samvær det vanskeligste.

Men i vanskelige tider lærer vi også noe, og jeg tror at to av tingene vi kommer til å sitte igjen med er: Mange møter, samtaler og oppgaver kan løses effektivt og godt ved hjelp av digitale plattformer, og sosiale møteplasser og et sosialt fellesskap er veldig viktig. Dette må vi i PEF og PEF-ung ta med oss i vår videre arbeid.

Min viktigste oppgave fremover nå er å bidra til at PEF og PEF-ung er aktuell og synlig! Gjennom å være det vil det også bli attraktivt å være medlem hos oss. Dette er store oppgaver som jeg ikke kan løse alene. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med både tillitsvalgte og medlemmer i organisasjonene, og å løse disse oppgavene sammen med dere. Vi skal være modige og tøffe, men også saklige og relevante. Vi skal være en tydelig meningsbærer i samfunnet, og et talerør for våre medlemmer og vi skal sørge for gode tilbud, fordeler og aktiviteter for medlemmene våre

Jeg oppfordrer dere alle sammen til å ta kontakt med oss å fortelle hva som er viktig for dere. Vi vil høre hva vi gjør bra og hva vi kan gjøre bedre. Vi kan nås i en rekke ulike kanaler, som Facebook, Twitter, Instagram, epost og telefon.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere alle sammen!

Mari

Foto: Maren Awici-Rasmussen

 

 

Tilbake