Hudpoliklinikken i Knarvik opprettholdes

28.06.2011

Etter trussel om nedleggelse, besluttet Helse Bergen og Helse Vest mandag 27. juni å opprettholde tilbudet om hudpoliklinikk i Knarvik i Hordaland.

Bjørn Jostein Fyllingsnes (bildet) er en av pasientene som ville blitt rammet dersom poliklinikken i Knarvik hadde blitt lagt ned. Fyllingsnes kunne mandag sammen med ordfører i Lindås, Astrid Aarhus Byrknes, juble over at tilbudet nå derimot opprettholdes. - Vi har fått meldingen fra Helse Bergen om at de legger opp til å videreføre dette viktige tilbudet i Nordhordaland forteller ordfører Byrknes.

Helse Bergen har fått grønt lys fra Helse Vest til å opprette en spesialistlegehjemmel, og den som tilsettes skal ha en del av sin arbeidstid i Knarvik. Ordfører Astrid Aarhud Byrknes forteller til Nordhordland Avis at det foreløpig er ukjent om stillingen i Knarvik vil utgjøre 40-, 50- eller 60 %, men at det viktigste er at tilbudet opprettholdes for den store brukergruppen i området.

Også Generalsekretær Terje Nordengen i Norsk Psoriasisforbund uttrykker stor tilfredshet med at lysbehandlingstilbudet og hudlegehjemmelen i Knarvik fortsetter. - Det er viktig for oss at det opprettholdes et godt tilbud til hudpasientene ute i distriktene. Vi er derfor takknemlige for at våre lokale tillitsvalgte og medlemmer i forbundet har kjempet hardt for å nå frem i denne saken, og at de har lykkes, sier Nordengen i en kommentar.

Les hele saken om hudpoliklinikken i Knarvik i Nordhordland Avis.

Tilbake