Januartilbud om kosttilskudd

15.01.2018

Møt det nye året med kosttilskudd fra silderogn. Med Komplett Apotek får du 38 % rabatt på produktet.

Bilde: Januartilbud om kosttilskudd

Kosttilskuddet Romega Arctic caviar oiler er produsert av silderogn, noe som har vist seg å være spesielt helsebringende. Dette er et helt natulig produkt, og næringsstoffene fra silderogn er noe av det reneste man kjenner til. 

Det er Arctic Nutrition som står bak produktet og silderognekstrakten som benbyttes kommer hovedsakelig fra rogn fra NVG-sild, som vil si norsk vårgytende sild. Dessuten kommer det også fra nordsjøsild av umoden rogn. Rognen tilsettes olje for å gjøre produktene bedre.

Lukt- og smaksfri proteinpulver

I mange land har det lukt- og smaksfrie proteinpulveret av silderogn allerede rukket å få gjennomslag som kosttilskudd. Nå ønsker firmaet og ta det et hakk videre og har satt i gang prosessen med å få det registrert som legemiddel.

Som medlem får du tilgang til rabatten på 38 prosent ved å registrere deg i vårt fordelsprogram hos Komplett Apotek. Det gjør du enkelt her ved å benytte avtalekoden Psoriasis16.

Avtalen med tilgang til rabatter gjelder kun for medlemmer med aktivt medlemskap. Tilbudet gjelder i perioden hele januar 2018.

Medlemsfordel

Allerede kunde? Gå direkte til kampanjesiden med 38 % medlemsrabatt på Romega Arctic

Bli medlem i Psoriasis- og eksemforbundet for å kunne delta i fordelsprogrammet.

Har du spørsmål til Komplett Apotek kan du kontakte kundesenteret på tlf. 33 00 58 80 eller via chat på komplettapotek.no.

Tilbake