Månedens tilbud: Daxxin Shampoo

01.02.2018

Medlemstilbudet i februar fra Komplett Apotek er 40 prosent i rabatt på Daxxin shampoo for sensitiv hodebunn.

Bilde: Månedens tilbud: Daxxin Shampoo

Daxxin Shampoo brukes mot flass. Det er månedens produkt fra Komplett Apotek, som medlemmer i Psoriasis- og eksemforbundet får 40 prosent i rabatt på.

Sjampoen inneholder ingredienser som virker hemmende på bakterie og soppdannelse i hodebunnen. Dessuten passer den for folk som har sensitiv hodebunn. Og den kan minske forekomsten av tørrhet og lettere eksem i hodebunnen som kan forårsake irritasjon og kløe.

Ingen bivirkninger

Sjampoen har ingen bivirkninger som feks misfarging av hår eller hodebunn, tørt og sprøtt hår eller ubehagelig lukt.

Daxxin inneholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. Sjampoen inneholder verken sulfater, ftalater, parabener, fargestoffer, silikoner, nanopartikler og parfyme.

Den kan brukes av alle - også gravide og ammende kvinner.

Som medlem får du tilgang til rabatten på 40 prosent, og ved å registrere deg i vårt fordelsprogram hos Komplett Apotek. Det gjør du enkelt her ved å benytte avtalekoden Psoriasis16.

Avtalen med tilgang til rabatter gjelder kun for medlemmer med aktivt medlemskap. Tilbudet gjelder i perioden hele februar 2018.

Medlemsfordel

Allerede kunde? Gå direkte til kampanjesiden med 40 % medlemsrabatt på Daxin Shampoo

Bli medlem i Psoriasis- og eksemforbundet for å kunne delta i fordelsprogrammet.

Har du spørsmål til Komplett Apotek kan du kontakte kundesenteret på tlf. 33 00 58 80 eller via chat på komplettapotek.no.

Tilbake