Medlemstilbud på SWIX-tøy

01.03.2013

Nå kan du som medlem kan sikre deg SWIX-produkter til gunstige priser. Psoriasis- og eksemforbundets nettbutikk med et utvalg SWIX-tøy er åpen fra 1. mars-16. april.

PEF inngikk nylig et samarbeid med selskapet Original/SWIX, og som et forsøksprosjekt har vi fått tilgang til et stort utvalg av sportstøy som kan bestilles direkte via en egen nettbutikk. 

I butikken finner du blant annet SWIX overtrekksdress, lette treningsjakker, løpeshorts og -tights, undertøy og tradisjonelle SWIX dunjakker.

Butikken vil kun være åpen i perioden 1. mars - 16. april 2013. Alle bestillinger må derfor foretas i dette tidsrommet. Varene sendes ut når kampanjen er avsluttet og leveres direkte hjem til deg.

Se hele utvalget og send inn din bestilling ved å logge deg inn på:

Link til innlogging: http://original.no/psorias.html 
Brukernavn: pef2013
Passord: pef2013.

Priseksempel fra butikken: SWIX Overtrekksdress kampanje kr. 699,- Før: 1999,-.

Tre av artiklene kan også bestilles med Psoriasis- og eksemforbundets logo. Det gjelder piquet t-skjorter, caps og ryggsekk. 

Plagg og størrelser kan bli utsolgt, så det er førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder! Vi håper mange har glede av de gode kampanjene som tilbys.

For spørsmål og support tilknyttet nettbutikken, kan Psoriasis- og eksemforbundet kontaktes på tlf. 23 37 62 40, eller e-post: post@pefnorge.no. 

Tilbake