NRK Super: Barn søkes til dokumentarserie

15.12.2014

I samarbeid med NRK søker Psoriasis- og eksemforbundet barn i alderen 6-10 år med atopisk eksem eller psoriasis til dokumentarserien "Sånn er jeg, og sånn er det".

"Sånn er jeg, og sånn er det" er en Barne-TV-serie som på en positiv måte forteller om livet til barn med ulike medisinske utfordringer. Den legger stor vekt på mestring og livsglede.

NRK Super og regissør Marianne Müller leter nå etter 10 barn til sesong 3 av serien. Barna bør være i alderen 6-10 år og komme fra trygge omgivelser. De bør være utadvendte og ha lyst til å være med. Det er også ønskelig å ha med barn med annen kulturell bakgrunn enn norsk. Sesong 1 og 2 ble blant annet sendt på NRKs Julemorgen i 2010 og 2012.

En episode i sesong 3 vil belyse utfordringer knyttet til det å leve med en kronisk hudsykdom. Episoden blir en viktig anledning til å synliggjøre overfor et stort publikum, hvordan et liv med alvorlig kronisk eksem eller psoriasis kan utarte seg. Det bes om at barn og foreldre som ønsker å delta i serien sender navn, e-post og telefonnummer til Psoriasis- og eksemforbundet. De vil deretter bli kontaktet av regissør Marianne Müller for en uforpliktende telefonsamtale.

Påmeldingen til programmet ble avsluttet 19. desember.

Tidligere episoder fra "Sånn er jeg, og sånn er det" kan ses på NRK nett-TV ved å følge denne linken.

Tilbake