Sjøbadsbehandling ved Middelhavet

19.02.2018

I høst kan du bade i vann med høyt saltinnhold i den lille kystbyen San Pedro del Pinatar med Helsereiser.

Bilde: Sjøbadsbehandling ved Middelhavet

Å bade i vann med høyt saltinnhold er lindrende for deg som har atopisk eksem og psoriasis. Saltet fra sjøvann fjerner både giftstoffer fra huden og døde hudceller. Dessuten er det rikt på mineraler, er antiseptisk og også effektiv mot betennelser. Det passer også om du har revmatisme eller lignende sykdom.

En times kjøretur sydover fra Alicante finner vi våtmarksområdet Park Las Salinas y Arenales, kjent for sine sanddyner, saltkonsentrasjoner, pinjer, strender, og ikke minst vakre flamingoer. Naturreservatet strekker seg som en smal halvøy ut fra den lille kystbyen San Pedro del Pinatar med Middelhavet på utsiden og saltvannslagunen Mar Menor på innsiden. 

Turer i vår og i høst

Helsereiser arrangerer tur til San Pedro del Pinatar 11. april, og til høsten er det tur den 10. oktober. Begge turer er på to uker.

De reisende bor på Hotel Lodomar som er et firestjerners hotell med en flott Spa- og Thalassoavdeling. Thalassoterapi er behandling med oppvarmet sjøvann og ofte i kombinasjon med alger og leire. Hotellet har et stort tilbud av behandlinger og spesialprogrammer. Avreise er fra Oslo, men det lar seg også gjøre å ta fly fra andre byer i Norge, eventuelt med tilslutning til Oslo.

Les mer om turene og prisene på Helsereiser.no

Tilbake