Sydenapoteket – ny tjeneste

09.09.2017

Sydenapoteket er en tjeneste der nordmenn som bor store deler av året på Gran Canaria eller i Alicante-området, kan få levert sine kjente legemidler fra et norsk apotek.

Bilde: Sydenapoteket – ny tjeneste

Sydenapoteket hjelper med å bringe legemidler fra et norsk apotek til kundens bosted. Den nyopprettede apotektjenesten ekspederer kundenes vanlige elektroniske resepter, og registrerer blant annet egenandeler og frikort. Sydenapoteket håndterer nesten alle legemidler som er tilgjengelig i Norge, samt apotekvarer som eksempelvis ernæring, inkontinens og stomiutstyr.

Et stort antall nordmenn er bosatt over lengre perioder på Gran Canaria. Mange av disse bruker betydelige mengder legemidler, og reiser ofte til Spania med store kvanta i (ekstra) håndbagasje. Tjenestene Sydenapoteket leverer er derfor blitt positivt mottatt:

- Sydenapoteket har vært aktive i om lag ett år nå på Gran Canaria. Vi er blitt godt tatt imot, og derfor har vi allerede utvidet virksomheten til Alicante/Torrevieja-området, sier daglig leder, Håvard Røkke.

Fra 2018 vil Sydenapoteket også ha leveranser til Malaga og Costa del Sol.

For generell informasjon og bestilling, se Sydenapoteket.no.

Foto: Adobe Stock

Tilbake