Åpent møte i Fredrikstad

01.09.2013

Psoriasis- og eksemforbundet Fredrikstad ønsker alle velkommen til åpent møte lørdag 21. september kl. 11.30 på Hotell Rica City Fredrikstad.

Vi legger opp til et interessant program denne lørdagsformiddagen, en høstdag med mye nyttig informasjon og hyggelig sosialt samvær.

Med utgangspunkt i navneendring i 2012 fra Norsk Psoriasisforbund til Psoriasis- og eksemforbundet (PEF), ønsker vi å bli bedre kjent med flere av diagnosene i vår medlemsmasse utover de som har psoriasis. Denne gang vil derfor også en representant fra Atopikerutvalget. Vi møter en mor med yngre barn med atopisk eksem, som vil vise oss eksempler og gi innblikk i behandling og oppfølging av denne hudlidelsen.

Møtet vil også delvis være en oppfølging med tilbakeblikk på mestringskurset Mestringens Mestere, ble dette noe vi tok med oss videre gjennom hverdagslivet?

Program:

  • Velkommen
  • Innlegg av Robert Bjørnstad, Motivasjonspartner. "Trenger vi motivasjon i hverdagen? Hvordan mestrer vi den enkelte dag?" Robert har bred erfaring med ledelse og motivasjon fra bl.a. Det norske forsvaret med deltagelse i UNEF fra internasjonale operasjoner og ellers sitt yrkesliv. Han har hatt flere oppdrag i radio og TV innen musikk og motivasjon.
  • Deltaker fra mestringskurset deler med oss erfaringer fra tiden "før - under - etter" fjorårets kurs Mestringens mestere, arr. av PEF Fredrikstad med støtte fra Extrastiftelsen.
  • Lunsj
  • Innlegg om atopisk eksem av Siw Edquist Hansen fra Atopikerutvalget i PEF med presentasjon og opplysning, råd, rettigheter og tips om det å leve best mulig med denne diagnosen for, og med små barn og videre gjennom oppveksten. Siw er engasjert og kunnskapsrik om emnet, og vil besvare spørsmål ut fra egen erfaring.

Bindende påmelding innen 14.september til:

Liv Skovdahl tlf. 481 86 232,
Leif Jørgensen tlf. 955 59 389

Det vil også være anledning for interesserte til å søke medlemskap i vår forening, med de fordeler, hjelp og kunnskap som dette innebærer.

• Vi minner også om Lykkebergbadet – et tilbud til våre medlemmer med varmtvannsbasseng og badstue hver mandag fra kl. 17.00-18.00. Badeansvarlig er Sølvi Borge, tlf. 69 34 23 94.
• Likemannstjeneste med taushetsplikt - trenger du råd, hjelp, informasjon eller en kanskje en prat i forbindelse med diagnoser, kontakt Liv Skovdahl, tlf. 481 86 232.
• Lysbehandling – vår forening kan hjelpe. Kontakt "sol"- ansvarlig Leif Jørgensen tlf. 955 59 389.

Tilbake