Synlighetstreff - felles satsing!

15.09.2015

Lokalforeningene i PEF Østfold arbeider sammen om prosjektet ”synlighetstreff” med informasjon og medlemsverving som hovedmål.

Bilde: Synlighetstreff - felles satsing!

PEF Indre Østfold var først ute i denne stafetten med stand på OBS Slitu 14.september. Sammen med representanter fra PEF Indre Østfold, stilte forbundsleder Ragnar Akre-Aas og medlemmer fra Fredrikstad, Moss og Sarpsborg for å støtte opp om arrangementet.

Moss fulgte opp 19. oktober Rygge Storsenter. Representanter fra Moss var å finne to sted på senteret denne dagen. I tråd med idéen om felles satsning, stilte Fredrikstad for å støtte opp om Moss.

Felles for disse dagene med stand, informasjon med nye brosjyrer og prøver på lindrende salver og krem; – var god respons fra forbipasserende. Henvendelser fra folk med hudplager generelt skapte god kontakt, og spørsmål ble besvart etter beste evne. Lysbehandling viste seg også å være et interessant tema, mye god informasjon ble delt.

Som perler på en snor vil nabolagene følge etter – Fredrikstad, Halden og Sarpsborg kommer i sin tur, også her med støtte fra de andre lagene.

I Østfold kan samarbeid staves med to bokstaver; -” VI”!

Tilbake